Om te beginnen wil ik je feliciteren met je keuze om deel te nemen aan de Dumpthatdesk Academy. Je bent duidelijk gemotiveerd om te werken aan een vrije toekomst en het opbouwen van een passief inkomen. Met de informatie in de academy ben ik er van overtuigd dat het je gaat lukken om een succesvol side project te bouwen.

Vanaf het academy dashboard kun je eenvoudig naar alle modules. Hierbij kun je vooraan beginnen en alle modules doornemen. Maar de modules uitkiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt is natuurlijk ook mogelijk. De combinatie van de informatie in alle modules gaat je helpen om een succesvol project op te zetten.

Om direct te starten is het leuk als je jezelf wil voorstellen in de Insiders Community op Slack. Daarna raad ik je aan om te starten met de module over jouw “why”. Dit gaat je op de lange termijn helpen bij het vasthouden van motivatie.

Voor nu wens ik je vooral heel veel succes! Mocht je vragen hebben dan kun je deze stellen op Slack of via wesley@dumpthatdesk.nl.

Wesley

Wil je iets wijzigen aan je account? Dan kun je dat via deze pagina doen.