Geld verdienen met een affiliate marketing cursus

Affiliate Marketing cursus

Online geld verdienen met affiliate marketing is eenvoudig. Daarom beginnen er ook veel mensen aan, maar 99% haakt ook weer af zonder ooit geld te verdienen. Ondanks de eenvoud is het namelijk wel handig om te weten wat je moet doen en vooral wat je niet moet doen. Een affiliate marketing cursus kan je helpen om bij die 1% te horen die wel succesvol geld verdient aan affiliate marketing.

Wat is een affiliate marketing cursus?

Er zijn twee soorten affiliate marketing cursussen. In de ene leer je hoe je omgaat met affiliate marketing vanuit de adverteerder en in de andere hoe je dit doet als publisher. De meeste cursussen die er zijn gaan over de kant van de publisher. Die leren je hoe je online geld kunt gaan verdienen door gebruik te maken van affiliate marketing.

Hoe helpt een affiliate marketing cursus met online geld verdienen?

Je hoeft maar een zoekopdracht uit te voeren bij Google en je vindt een enorme berg aan informatie over hoe je online geld kunt verdienen. Ook over affiliate marketing is al veel geschreven. Dit heeft als voordeel dat je ook zonder te betalen veel kunt leren. Maar dat er al zoveel geschreven is, dat is ook direct het nadeel. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Informatie is eventueel tegenstrijdig en wat moet je dan gebruiken voor jouw eigen website?

Naast het bestaan van meer en minder betrouwbare bronnen is geeft overdosis van informatie nog een tweede valkuil. Namelijk de valkuil dat je blijft hangen in lezen, leren en nog meer lezen. Zonder met de kennis aan de slag te gaan. Door alleen lezen ga je geen geld verdienen, dus raken veel mensen teleurgesteld en haken af.

Een affiliate marketing cursus helpt hier bij door precies de juiste informatie te geven die je nodig hebt om wel een succes te maken van jouw nieuwe website. Door in te gaan op alle onderdelen en praktische tips te geven waar je direct mee aan de slag kunt voorkom je het blijven hangen in lezen. Hiermee voorkom je dat je onderdeel wordt van de 99% die faalt.

Wat is het verschil tussen een cursus en een affiliate marketing training?

Na een zoekopdracht in Google vind je vooral heel veel affiliate marketing trainingen. Voor 200 tot 500 euro krijg je in een (online) training informatie over hoe je aan de slag gaat met affiliate marketing. Na afloop van de training heb je alleen nog toegang tot jouw notities en geheugen. Hier zit ook het grootste verschil tussen een affiliate marketing cursus en training.

Een training is eenmalig, kost direct een flink bedrag en na de training sta je er weer alleen voor. Bij een cursus heb je na betaling voor altijd toegang tot de informatie en heb je dus een eenvoudig naslagwerk. Omdat veel ondernemende mensen beginnen in hun vrije tijd, naast een vaste baan, is de kans groot dat de informatie van een training weggezakt is voor zij er iets mee kunnen doen.

Affiliate marketing cursus Affiliate marketing training
  • Altijd te gebruiken als naslagwerk
  • Eenvoudig te betalen met een abonnement
  • Wordt bijgewerkt met nieuwe informatie en ontwikkelingen
  • Eenmalige training, daarna ben je afhankelijk van notities
  • Groot bedrag dat direct in 1x betaald moet worden
  • Alleen gevuld met informatie van dat moment, zonder nieuwe ontwikkelingen

Wat ga je leren in een affiliate marketing cursus

Wat je gaat leren in een cursus is afhankelijk van de maker. Wat er in een goede/complete cursus hoort is iets waar veel verschillende meningen over zijn. De een zegt dat het exclusief over affiliate marketing moet gaan, terwijl de andere vindt dat het maken van een website en online marketing er ook bij horen.

Grofweg gezegd leer je in de meeste affiliate marketing cursussen hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Maar ook hoe je hiervoor een website maakt, hoe je deze vindbaar kunt maken in Google en hoe je jouw bezoekers vast kunt houden door gebruik te maken van e-mailmarketing.

Door deze combinatie wordt de kans op succes en een echt passief inkomen groter. Het zorgt er ook voor dat je met weinig kennis van online marketing kunt starten en tijdens het werken aan jouw website leert hoe je het beste resultaat kunt halen.

Hoeveel geld kun je verdienen na een affiliate marketing cursus?

Een affiliate marketing cursus of training is een investering om daarna met succes aan de slag te gaan met online geld verdienen. Hoe snel je deze investering terug kunt verdienen en hoeveel geld het op gaat leveren hangt af van jouw eigen inzet.

Doordat een passief inkomen niet afhankelijk is van het aantal uren dat je werkt is het mogelijk om te gaan stapelen. Na de eerste website die geld oplevert kun je een tweede, derde, vierde enz. maken. Op deze manier maak je jouw inkomen minder afhankelijk van één onderwerp en kun je oneindig veel geld verdienen.

Ben jij er klaar voor? Let’s get started!

Ben jij er klaar voor om te doen wat 99% van de mensen niet lukt? Ben jij er klaar voor om met succes online geld te verdienen via affiliate marketing? Bekijk dan de Dumpthatdesk Academy. Een foolproof affiliate marketing cursus die je helpt alle stappen die nodig zijn om online geld te verdienen en afscheid te nemen van je bureau.