DUMP THAT DESK

Leer online geld verdienen en zeg eindelijk
vaarwel kantoorbaan, hallo vrijheid!

Tot je pensioen 40 uur per week op kantoor zitten, met wat geluk 3 weken per jaar op vakantie. Tijdens je werkdag regelmatig vergaderen, of collega’s die een update willen over de status van een project, terwijl jij net lekker in die flow zit. Herkenbaar?

Voor mij is dit geen vooruitzicht dat mij gelukkig maakt en dat jij dit nu leest zegt waarschijnlijk iets over jouw eigen behoeften en verlangens. Voor mij was dat grote verlangen vooral vrijheid en het beoordeeld worden op het resultaat wat ik lever. (Niet op de kunst om 8,5 uur per dag op mijn plek te blijven zitten.)

Ik besloot dat het anders moest kunnen en ben op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag hoe dan? Via veel omwegen kwam ik uit bij online geld verdienen met affiliate marketing en niche marketing. Deze twee vinken een groot aantal van mijn wensen af, onder andere :

  • Locatie onafhankelijk werken
  • Flexibel werken
  • Niet verplicht tijd in moeten ruilen voor geld
  • Kleine investering vooraf

Inmiddels jaren later heb ik veel gelezen, gehoord, gezien en vooral veel uitgeprobeerd. Ik weet nu hoe ik online geld kan verdienen met affiliate marketing en bloggen. Ondertussen komen ook mensen uit mijn omgeving met de vraag, ik heb een idee hoe kan ik daar geld mee verdienen? Voor mij de trigger om na te denken over het delen van mijn kennis en ervaring met anderen.

Na lang nadenken en veel overwegingen is het idee van DumpThatDesk ontstaan. Een plek voor iedereen die op een andere manier geld wil verdienen dan verplicht zijn/haar leven te verdien op een kantoor. Zoals je kunt zien is dit nog work-in-progress, dus meld je aan voor de nieuwsbrief voor de laatste updates en tips om onafhankelijk te worden.

Wesley

Veelgestelde vragen

Er zijn al zoveel online guru’s, wat maakt DumpThatDesk anders?

Er zijn online heel veel mensen die je voor veel geld kunnen vertellen hoe je online geld kunt gaan verdienen. Afhankelijk van de persoon is dit via affiliate marketing, dropshipping of door het aanbieden van online marketing diensten.

Wat deze guru’s vaak gemeen hebben zijn foto’s op palmstranden, het strooien met grote cijfers en het doen van grote beloften over het geld wat je kunt verdienen. Om dit te kunnen verdienen moet je dan wel even honderden euro’s uitgeven aan hun cursus.

Op DumpThatDesk ga ik je ook leren hoe je online geld kunt verdienen, maar dan wel de waarheid. Je leert niet alleen over de mogelijkheden, maar ook de nadelen en het harde werk wat nodig is. Zonder investering van honderden euro’s.

Ik wil snel geld verdienen is DumpThatDesk daar geschikt voor?

Nee, online geld verdienen is niet een manier om zonder hard werken snel geld te verdienen. Op DumpThatDesk leer je hoe je door middel van online marketing geld kunt verdienen, maar hard werken en doorzettingsvermogen zijn belangrijk onderdeel van het proces. Met dit harde werk verdien je uiteindelijk geld wanneer je niet aan het werk bent.